"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Березень » 13 » Дочекайтеся своїх рідних!
15:43
Дочекайтеся своїх рідних!

Напередодні 8 Березня в районному будинку культури відбувся святковий концерт. Жінок Ічнянщини вітали голова районної ради Олександр Сліпець, адміністрації – Григорій Герасименко, міський голова Олександр Рутченко та депутат обласної ради Віктор Кияновський.

Вони нагородили організаторів і активних учасниць волонтерського руху Ніну Кошмар, Оксану Павленко, Тамару Кузьменко, Тетяну Шевченко, Людмилу Брицю, Тетяну Сироткіну, Валентину Федоренко, Надію Прокопенко, Валентину Котляр, Ольгу Юрченко.
Одна із мужніх жінок, яка робить добру справу, доставляючи на фронт допомогу землякам, Тетяна Дорошенко отримала спільну грамоту райради та РДА, а також цінний подарунок – кухонний комбайн – від депутата обласної ради Віктора Кияновського.
Чудовий подарунок до свята отримали й усі присутні в залі жінки – їм читала вірш поетеса Ганна Дроботущенко, для них співала Вероніка Ващенко. За підтримки Віктора Кияновського – прекрасну половину людства вітали переможці конкурсів «Голос країни» Іван Ганзера й «Україна має талант» – Олександр Кварта. Співаки подарували глядачам не тільки пісні, а й багато позитивних емоцій.
Переповнений зал підспівував улюблені «Смереку», «Червону руту» та інші, які охоче співають разом з артистами хлопці в зоні АТО, де вони бувають з концертами.
– Хай очі не плачуть від горя, хай дочекається рідних кожна мати, дружина, донька, сестра, – побажали співаки жінкам у переддень весняного свята, яке нинішнього року захмарене смутком за тими, хто стоїть на сході України за мир для нас.
Наталія Черненко
Переглядів: 432 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук