"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Грудень » 10 » Добрі справи – сенс життя волонтерів
16:23
Добрі справи – сенс життя волонтерів

5 грудня Україна й увесь світ відзначали Міжнародний день волонтера. Із цієї нагоди в Ічнянській ЗОШ №4 відбулася зустріч із людьми, яких за подвижницьку діяльність справедливо називають волонтерами.
Педагоги й старшокласники із хвилюванням готувалися до зустрічі: в актовому залі оплесками вітали Тетяну Дорошенко, В’ячеслава Бабича, Сергія Петраускаса, Станіслава Залізного.
Історія світового волонтерства, поетичні рядки й мелодії, мультимедійна презентація, у кадрах якої – лише частина історії нелегких доріг наших волонтерів.
Педагоги й учні поділилися літописом шкільного волонтерства – від допомоги одиноким людям, учасникам воєнних подій 1941-1945-х років до подій сьогодення – підтримки воїнів АТО.
Зі сльозами на очах присутні слухали виступ Тетяни Дорошенко: про початок волонтерського руху на Ічнянщині, про потреби воїнів-земляків, про приклади самовідданості й саможертовності ічнянців.
Сергій Петраускас був небагатослівним: ще вчора учасник АТО, нині – активіст, громадський діяч, він запевнив, що разом із однодумцями підтримуватиме воїнів-земляків до останнього, а можливо, і не обмежиться цією діяльністю. Мабуть, такі вони, справжні чоловіки: більше говорять ділом, ніж словом.
Слова вдячності за нелегку громадську роботу, квіти гостям, світлини на згадку – так завершилася зворушлива зустріч. Наступна, напевно, відбудеться вже незабаром: учні та вчителі готують новорічні привітання та подарунки воїнам-землякам.
Ярослава Дорошенко, керівник музею історії школи
Переглядів: 458 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук