"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Жовтень » 26 » До відома депутатів районної та обласної рад, сільських, селищного, міського голів, керівників промислових та сільськогосподарських підприєм
11:08
До відома депутатів районної та обласної рад, сільських, селищного, міського голів, керівників промислових та сільськогосподарських підприєм
02листопада 2017 року о 10.00 в школі мистецтв, відповідно до розпорядження голови районної ради № 20 від 20 жовтня 2017 року, відбудеться двадцять третя сесія Ічнянської районної ради сьомого скликання.
На розгляд сесії виносяться такі питання:
1. Про внесення змін до рішення сесії районної ради від 22 грудня 2016року « Про районний бюджет на 2017 рік» №04-14/07.
2. Про затвердження Положення про порядок призначення керівників (директорів) закладів культури комунальної власності Ічнянської районної ради чернігівської області.
3. Про внесення змін до Програми забезпечення житлом медичних працівників КЗОЗ «Ічнянський ЦПМСД» та КЛПЗ «Ічнянська ЦРЛ» на 2017- 2021 роки.
4. Про передачу з балансу майна КЗОЗ «Ічнянський ЦПМСД» на баланс КЛПЗ «Ічнянська ЦРЛ».
5. Про затвердження передавального акта, балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів КП «Бюро технічної інвентаризації» Ічнянської районної ради Чернігівської області КП «Архітектура Ічнянщини» Ічнянської районної ради Чернігівської області.
6. Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Архітектура Ічнянщини» та затвердження його в новій редакції.
Інші питання.
Заступник голови районної ради М.О. Небеський
Переглядів: 389 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук