"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2013 » Грудень » 27 » До літопису наших днів
14:21
До літопису наших днів
Рік, як одна мить
Ось і минув 2013 рік. Гортаючи ічнянський літопис згадуємо немало моментів, які, чесно кажучи, за суєтою й буденністю навіть забулися. Тож давайте разом пригадаємо найяскравіші моменти в історії Ічнянщини, які так чи інакше вплинули на життя кожного із нас.
Січень. На Чернігівщині створено обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Із 1 січня у його підпорядкування перейшла й місцева «швидка».
Лютий. Маленька перемога ічнянців над тарифами: у зв’язку зі збільшенням обсягів надання послуг централізованого водопостачання та водовідведення, КП ВКГ «Ічень» запропонувало знизити діючі тарифи до економічно обґрунтованих.
Березень. «Ви як, відкопалися?» – таким запитанням замість вітання зустрічали люди один одного у кінці березня. Метровими кучугурами снігу він став справжнім випробуванням для місцевої влади на ефективність роботи у ручному режимі. Їй вдалося оперативно впоратися з негодою і забезпечити функціонування народногосподарського комплексу району.
Квітень. У районі стартував новий етап впровадження районної програми з відновлення електричних мереж зовнішнього освітлення в населених пунктах району. А лісові господарства взялися провели акцію з відновлення лісових ресурсів «Майбутнє лісу в твоїх руках».
Травень. Спільними зусиллями влади району, КП ВКГ «Ічень» та ПАТ «Ічнянський молочно-консервний комбінат» продовжено реконструкцію та модернізацію міських очисних споруд. До цього неочищені стоки потрапляли у ставок біля Хаєнок.
Червень. Сталася довгоочікувана подія для автомобілістів району – працівники філії «Ічнянський райавтодор провели ямковий ремонт доріг державного значення. А ще в районі з’явився черговий кандидат у майстри спорту. Почесного звання присвоєне боксеру спортивного клубу «Берег» Ігорю Ковбасі.
Липень. З 1 липня у районі припинило своє існування дротове радіо. Натомість місцеві новини почали транслювати на хвилях обласного радіо.
Серпень. Між сільськогосподарськими підприємствами та місцевими радами укладено перші соціальні угоди щодо сплати соціального внеску на користь територіальних громад. Першими їх уклали керівники «Інтера», «Фортуни» та «Ниви-плюс».
Вересень. Від губернатора області район отримав ще один шкільний автобус для підвезення до міських шкіл школярів із Хаєнок та Бурімки. Ключі від нього Володимир Хоменко привіз у район особисто.
Жовтень. Ічнянщина приймала гостей 43-го Міжнародного Бджільничого конгресу Апімондії. Зарубіжних колег на своїй пасіці у Заудайці зустрічав пасічник Микола Жадько.
Листопад. Завершився хліборобський рік. У трудовому суперництві серед районів Чернігівщини Ічнянщина зайняла почесне третє місце. Район вперше зібрав більше 200 тисяч тонн зерна.
Переглядів: 572 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук