"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2013 » Жовтень » 3 » До дня вчителя
16:38
До дня вчителя
Поєднання професії й захоплення
Шість років тому студент Ніжинського університету ім. М. Гоголя Володимир Балабай приїхав до Іваницької школи на практику і, як кажуть, «прийшовся до двору». З хорошим багажем знань, енергійний, комунікабельний, він сподобався колективу, а колектив – йому. Тут зустрів своє кохання, одружився, вже й синок підростає. За клопотанням адміністрації школи райдержадміністрація виділила молодому спеціалісту відомче житло.
За короткий час талановитий, ініціативний учитель математики та інформатики заслужив повагу колег і учнів. Управлінська й педагогічна діяльність нині не можлива без інформаційних технологій, і тут Володимир Володимирович – перший помічник для вчителів – лагодить комп’ютерну техніку.
Він веде гурткову роботу, працює з обдарованими дітьми, які займають перші місця на олімпіадах з інформатики. Під його керівництвом учень дев’ятого класу Олег Фесюн працює в МАН, де захистив наукову роботу. Щороку хлопець займав перші місця в районних олімпіадах, а цьогоріч отримав диплом ІІІ ступеня на обласному рівні. Підростають інші учні, здібні, з великим прагненням до знань. Десятикласник Олег Яловенко пише «МАНівську» роботу. До олімпіади з програмування готується дев’ятикласник Андрій Блоха.
Про Володимира Балабая колеги відгукуються тільки позитивно: привітний, безвідмовний, оптиміст. І в селі його поважають і як вчителя, людину, і як доброго сім’янина. Тому, що він працює з любов’ю. За його словами, поєднання роботи й захоплення робить його щасливим. А ще, звичайно, сім’я – кохана дружина й синочок, – яким він присвячує увесь свій вільний час.
На знімку: син Роман – найбільший скарб Володимира Балабая

Переглядів: 559 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук