"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2013 » Жовтень » 3 » До дня вчителя
16:33
До дня вчителя
В успішного вчителя – успішні учні.
Учитель біології та географії Ічнянської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 ім. Григорія Коваля Людмила Музиченко – переможець районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2008» у номінації «біологія». На обласному рівні – увійшла до п’ятірки кращих учителів з біології, отримала Диплом лауреата конкурсу «Учитель року». А через рік стала лауреатом обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» в номінації «географія».
Свій педагогічний шлях Людмила Олександрівна розпочала у 2000 році, і відразу завоювала серця дітей цікавими уроками-подорожами, учасниками яких віртуально ставали всі учні класу. Мабуть, тому біологія й географія – найулюбленіші предмети для багатьох із них.
Вона розробила рекомендації на допомогу вчителям природничого циклу, ділиться з колегами району своїми знаннями на засіданнях методичних об’єднань та семінарах.
В успішного учителя – успішні й учні. Вихованці Людмили Музиченко протягом останніх років ставали переможцями районних олімпіад з географії, два роки поспіль мають обласні Дипломи переможців. Вона керує учнівськими дослідженнями щодо взаємодії природи і людини. Її учні захистили дві науково-дослідницькі роботи в обласному відділенні МАН. Тільки цьогоріч троє випускників, наслідуючи улюблену вчительку, обрали собі професію, де визначальною є саме географія.
Межі пізнанню немає, тому Людмила Олександрівна постійно вчиться. А ще вона – хороша господиня і любляча мама. Її дбайливими руками створено затишок і в оселі, і в дворі. Син Вадим уже п’ятикласник. Теж захоплюється природничими науками, переміг у Міжнародному інтерактивному природничому конкурсі «Колосок» й отримав «Золотий» сертифікат.
Людмила Олександрівна завжди прагне бути другом і порадником для своїх колег, до цього зобов’язує й посада заступника директора школи з навчально-виховної роботи, яку вона обіймає вже три роки.
На знімку: учитель географії Ічнянської ЗОШ № 4 Людмила Музиченко.
Переглядів: 497 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук