"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2011 » Грудень » 9 » До Дня благодійництва
12:24
До Дня благодійництва
Даруймо радість!
Щоб зробити добру справу, не потрібно великих грошей. Достатньо щирого бажання підтримати увагою, добрим словом інваліда, одиноку людину, хворого, малюка, позбавленого батьківського піклування. І залучитися до благодійництва може кожен.
У рамках обласної благодійної Акції «Тепло дитячих сердець» колектив Ічнянського районного будинку дитячої та юнацької творчості під патронатом депутата обласної ради, голови правління ВАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла» Віктора Кияновського відвідав Прилуцький обласний Будинок дитини «Надія» з розважально-пізнавальною програмою «Подаруймо радість малюкам!».

Неперевершеними у своїх виступах були гуртківці Юлія Цилюрик і Катерина Рябчун (учениці Ічнянської ЗОШ І-ІІІ ст. №4), які в ролях Забавки та Витівки провели для вихованців «Надії» дитячу ігротеку. А майстер-класи за програмою раннього розвитку та лялькова вистава «Кольорове молоко» відбулися за участю Альони Фриган, Анни Драган, Анни Плоскої, Інни Михайленко, Марії Лишко та Юлії Кириченко з Ічнянської ЗОШ І-ІІІ ст. №1. Солодощами порадували вихованців будинку дитини представники ВАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла».
Олена Бутурлим
Переглядів: 712 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук