"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Лютий » 2 » ДНРівці захопили в полон нашого земляка
09:10
ДНРівці захопили в полон нашого земляка

За повідомленням прес-служби Збройних Сил України, 21 січня 16 українських військовослужбовців у ході бою в районі донецького аеропорту отримали поранення та потрапили у полон до терористів. Згодом завдяки відзнятому бойовиками відео-зверненню широкому загалу стало відомо, що серед військовополонених є й наш земляк, двадцятичотирирічний ічнянець Валентин Миколенко.
Перший відеозапис із юнаком бойовики зняли 22 січня. В той день ополченці привезли наших полонених у Донецьк, де з «виховною» метою водили вулицями міста і на зупинку пасажирського транспорту, де перед тим під час обстрілу загинули 13 донеччан. Того ж дня їх повезли вантажити труни із буцімто українськими військовими. Судячи з відео, можна припустити, що Валентин не поранений, бо мав вигляд кращий, ніж у більшості бійців.
24 січня у мережі з'явилося відео, на якому полонені просять допомоги в української влади, рідних та всіх небайдужих посприяти їх звільненню. Зі свого боку ополчення ДНР готове провести обмін наших воїнів на «…солдат, однополчан і товаришів по службі». Терористів, судячи з їхньої заяви, не цікавлять гроші.
Андрій ГРУДНИЦЬКИЙ
Фото з інтернету
Переглядів: 450 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук