"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Грудень » 15 » Для онкодиспансеру ічнянці зібрали 17186 гривень
15:44
Для онкодиспансеру ічнянці зібрали 17186 гривень
Починаючи з 20 листопада, на Чернігіщині проходить акція «Промінь надії» зі збору коштів на лінійний прискорювач для Чернігівського обласного онкологічногічного диспансеру. А поки не придбали все необхідне для його роботи, медики лікують онкохворих сорокарічним гамма-терапевтичним апаратом.
До акції долучився і наш районі. 1 грудня в районному будинку культури відбувся благодійний концерт. Виступали вихованці будинку дитячої та юнацької творчості, районної школи мистецтв, колективи районного будинку культури. Вдалося зібрати 17 тисяч 186 гривень.
Загалом спільними зусиллями всіх жителів області за час проведення акції вдалося акумулювати майже 8 мільйонів гривень. Проте, за інформацією сайту обласного онкодиспансеру, станом на 5 грудня дефіцит коштів складав 17 мільйонів, при загальній вартості проекту 107 мільйонів гривень. То ж збір коштів триває. Зважаючи на це, обласне управління охорони здоров'я запропонувало медпрацівникам області добровільно перерахувати одноденний заробіток на рахунок онкодиспансеру. За словами головного лікаря ЦРЛ Дмитра Івасюка, ініціативу підтримали більшість медпрацівників нашого району.
Андрій Грудницький
Переглядів: 401 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук