"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Грудень » 8 » Дітям-інвалідам потрібні не цукерки
14:18
Дітям-інвалідам потрібні не цукерки
Традиційним виявом турботи про дітей з особливими потребами є щорічні солодкі подарунки з нагоди Міжнародного дня інвалідів. Тільки, як виявляється, не всі родини їх чекають. Про це у своєму листі до редакції написав Олександр Грицан із Парафіївки.
«Третього грудня був Міжнародний день інвалідів. З цієї нагоди нашій дитині, яка прикута до ліжка і не розмовляє, щороку дарують солодощі. Ось і цього разу отримали пакет цукерок. Але вони нам зовсім не потрібні, бо дитина знаходиться на суворій дієті і щодня потребує дуже дорогих ліків. І таких родин, як наша, в районі не одна.
Звичайно, ми вдячні за таку увагу, але хотіли б суттєвішої матеріальної підтримки. Хай навіть раз у рік. Краще б подарували замість цукерок щось практичне: постільну білизну, ковдру чи щось інше. Для цього, звичайно, потрібно вивчити потреби кожної родини. Особисто ми були б дуже вдячні за ортопедичний матрац. Надіюся, мій лист допоможе привернути увагу до проблеми – і наступного року замість цукерок дітям подарують щось реально необхідне. Певен, зі мною погодяться такі ж сім’ї, як і моя».
Підготував Тарас Бойко
Переглядів: 413 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук