"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Травень » 20 » Дитячі майданчики від «Батьківщини»
14:25
Дитячі майданчики від «Батьківщини»

Знаковою подією напередодні пасхальних та травневих свят для жителів мікрорайону «Бочанівка» в Ічні, а особливо для дітлахів, стало встановлення дитячого майданчика у мальовничому місці, поряд зі ставом «Бойчак».
До мене, як до депутата районної ради, звернулися жителі цього мікрорайону з проханням допомогти створити зону відпочинку для малечі. Без перебільшення, цього чекало не одне покоління місцевої малечі, оскільки це місце здавна було «бочанівською» парковою зоною. У свою чергу я звернувся до народного депутата України, голови обласної організації «Батьківщина» Валерія Дубіля, який допоміг придбати, а обласний депутат Сергій Охонько посприяв доставити та облаштувати майданчик. Основну ж роботу виконали жителі мікрорайону. Дружно і завзято потрудившись, привели у порядок погоджену з міською радою територію та професійно встановили ігрові комплекси. Радості дітлахів не було меж, а дорослі відмітили той факт, що депутати «Батьківщини» допомагають не тільки під час виборчих перегонів. Адже діти – це майбутнє незалежної європейської України.
Також до травневих свят майданчик було встановлено в дитячому садку селища Дружба. До речі, на території району, за сприяння депутатів «Батьківщини», останніх встановлено вже аж сім.
Така злагодженість дій депутатів і громадян – хороший приклад для наслідування.
Віктор Іващенко, голова фракції «Батьківщина»
Переглядів: 450 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук