"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Березень » 10 » Діти грають на народних інструментах, як професійні музиканти
14:20
Діти грають на народних інструментах, як професійні музиканти

22 лютого в Ічнянській школі мистецтв відбувся конкурс юних виконавців на народних інструментах. У ньому взяли участь по одному виконавцю на флейті, бандурі, гітарі та шість баяністів.

Перше місце посіли баяністи: у старшій віковій категорії – учень 5 класу Володимир Кузьменко (викладач Людмила Кузьменко), серед учнів молодшої вікової категорії – учень 4 класу філіалу школи мистецтв при Гмирянській ЗОШ Богдан Ночовський (викладач Олена Кириченко).
На другому місці – флейтист-першокласник Дмитрик Бондар (викладач Олександр Пабат). Цей клас відкрився нинішнього року після тривалої перерви – і відразу його учні заявили про себе. Друге місце з Богданом розділив гітарист-четвертокласник Лев Білокінь (викладач Надія Семенець), який у зв’язку з подіями на сході переїхав до Ічні з Горлівки.
Третє місце посіла учениця 3 класу бандуристка Анна Міщенко (викладач Надія Семенець). Вона успішно освоює цей музичний інструмент за прикладом старшої сестрички Альони, хоча зараз – єдина бандуристка в школі.
У березні відбудеться обласний конкурс юних музикантів, тому в них є час підготуватися, хоча діти вже зараз показали високий рівень.
– Це талановиті діти, музиканти від Бога, – переконана завуч школи Світлана Целєва. – Ми слухали професійну музику.
Наталія ЧЕРНЕНКО
Переглядів: 518 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук