"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Грудень » 17 » Діти чекають на подарунки
11:05
Діти чекають на подарунки
Катруся Денисенко, 5 років:
– Я ще писати не навчилася, тож мені тато й мама допоможуть. Святий Миколай до слухняних дітей завжди з гостинцями приходить. А я слухняна. Попрошу валізку «Май літл поні». Дуже хочеться. У минулому році я забула попросити подарунок, але Миколай все одно приніс іграшку. А ще я мрію політати на літаку.


Віка Чмир, 4 роки:
– Ще не написала листа Діду Морозу. З мамою писатиму. Попрошу цукерок, карамельки, бо я їх дуже люблю. Я була слухняною, тож і отримаю подарунок. Я люблю зиму і Новий рік. Тато мене вчить кататися на лижах з гірки. На святі буду Лисичкою.

Ярослав Настич, 4 роки:
– Я вже вмію трохи писати букви та цифри. Й листа Миколаю сам напишу, а мама відправить. Я не дуже слухався, але обіцяю, що наступного року буду слухняним. Попрошу кабріолет і спортивну машину. У мене дома багато іграшок. Улюблені – вертоліт і поліцейська машина. Коли виросту – хочу стати поліцейським.

Тимофій Клунко, 5 років:
– Миколаю написали листа разом із мамою. Ми попросили, щоб був мир у країні, й також щоб приніс мені іграшку тобота Ікса. Я його в мультику побачив і теж такого захотів. Вони у магазині продаються. Листа ще не відправляв – вдома на столі лежить. Зроблю конверт, потім відправлю. А знаєте, ким я хочу стати? Пожежником, бо вони рятують людей від вогню. Для цього треба гарно вчитися і бути слухняним. А я слухняний!

Софійка Карпенко, 6 років:
– Я вже з мамою написала листа. Попросила новорічний костюм Леді Баг. Це маленькі тваринки – сонечка, я їх у мультику бачила. Думаю, що Святий Миколай принесе подарунок, бо він любить усіх діток. Він покладе його під ялинку, яку я прикрашу кульками. У тому році він подарував мені ляльку Ельзу.

Світлана Цюпка
Фото автора
Переглядів: 352 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук