"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Жовтень » 28 » Дітей слід вчити, щоб не сталося біди
13:58
Дітей слід вчити, щоб не сталося біди
Щороку в Україні збільшується кількість надзвичайних подій за участю дітей. Головними причинами дитячого травматизму й трагічних наслідків є: пустощі з вогнем та пожежонебезпечними приладами, порушення правил дорожнього руху, недотримання заходів безпеки на водоймах, мандрівок до лісу, при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Великої Вітчизняної війни тощо.
Відтак постає нагальна потреба у проведенні масово-роз'яснювальних заходів серед дітей щодо дотримання ними правил безпечної поведінки та набуття навичок дій в разі виникнення надзвичайних ситуацій.
З 17 до 21 жовтня у районі пройшов тиждень з безпеки життя. Діти взяли участь у конкурсі малюнків, відвідали пожежні підрозділи, де їх ознайомили з технічними можливостями при ліквідації надзвичайних ситуацій та провели профілактичні бесіди.
Не зайвим буде наголосити й батькам не залишати дітей без нагляду та частіше контролюйте їхні розваги. Виховувати навички культури поведінки, демонструючи власним прикладом обережність на дорогах і водоймах, при поводженні з вогнем, електричними та газовими приладами, піротехнікою, побутовою хімією, ліками тощо.

Віктор Кравець,
в.о. начальника районного відділу УДСНС
Переглядів: 377 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук