"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Грудень » 18 » «Динамо-Ічня» – бронзовий призер чемпіонату ім. Стефана Решка
13:41
«Динамо-Ічня» – бронзовий призер чемпіонату ім. Стефана Решка

Нещодавно в столиці відбувся турнір імені Стефана Решка, легендарного захисника київського футбольного клубу «Динамо», а нині – професора кафедри спеціальної фізичної підготовки Національної академії внутрішніх справ, полковника міліції у відставці.
Участь у цьому турнірі взяла і наша команда ФК «Динамо-Ічня». Можливим це стало за фінансової підтримки генерального спонсора клубу Олександра Сенчика. Гра проходила на стадіоні Національної академії внутрішніх справ.
ФК «Динамо-Ічня» змагався за першість у лізі 1 зі співорганізатором турніру CК «Легіон XXI». Перший тайм закінчився з рахунком 2:3 на користь наших хлопців. У другому таймі рахунок зрівнявся, тому наприкінці гри команди пробивали пенальті. Тут уже «легіонери» свого шансу не втратили і здобули перемогу з рахунком 4:3.
Віддавши золотий кубок господарям поля, ічнянці не втратили самовладання і в боротьбі за третє місце зустрілися із футболістами ФК «ГУ ДФС». Цього разу домінували над суперником майже весь поєдинок. Зосередившись після поразки, вони дали зрозуміти, що бронза буде їхня.
Перший тайм закінчився з рахунком 6:5, а зустріч – з рахунком 10:6 на користь «Динамо-Ічня». За третє місце ФК «Динамо-Ічня» нагороджено кубком та іменними відзнаками.
Андрій Грудницький
Переглядів: 418 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук