"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Липень » 21 » Десять днів провели, як справжні січовики
14:16
Десять днів провели, як справжні січовики

Їздили верхи на коні, плавали на човнах, вчилися військової справи та пізнавали Україну – так змістовно відпочивали Павло Голінко та Владислав Христюк з Ічнянської школи№4 у молодіжному спортивно-патріотичному таборі «Січ».
Десять днів при дитячому пансіонаті у смт Сосниці таборували п’ятдесят дітей та підлітків із дев’ятнадцяти районів області.
Цього року молодіжний спортивно-патріотичний табір «Січ» проводився уже вдруге. Щодня діти слухали лекції з історії України та рідного краю, навчалися тактиці бою та вправлялися зі зброєю – стріляли з лука, метали ножі. Відвідували заняття – духовні й з основ медицини.
З великим задоволенням таборовики грали у теренові ігри, змагаючись хто сильніший та спритніший. У захваті хлопці були й від страйкболу.
Учасники табору відвідали Батурин, Менський зоопарк та музей українського письменника, кінорежисера, кінодраматурга, художника та класика світового кінематографу Олександра Довженка у Сосниці. А ще побували у монастирі, де молилися за мир в Україні.
Збагатилися молоді січовики й на знайомства з цікавими людьми – українським журналістом та істориком Олександром Ясенчуком, бійцем Добровольчого Українського Корпусу другом Немирним, радіоаматором Олександром Клименком і учасниками Українського Іноземного Легіону в м. Ніжин.
На згадку про таборування кожному учаснику подарували футболку з написом «Січ». Організували такий відпочинок Чернігівська спортивно-патріотична організація «Січ» спільно із спортивним клубом «Анти».

Світлана Цюпка
Переглядів: 384 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук