"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Січень » 20 » депутатська діяльність
11:27
депутатська діяльність
Валентин Запорощук: «Здоров’я – запорука успішності…»
Із твердженням «у здоровому тілі – здоровий дух» важко не погодитися. Заняття фізкультурою та спортом не тільки укріплюють організм фізично, а й дисциплінують, виховують вольові якості, цілеспрямованість, наполегливість, твердість характеру, вміння ставити мету та досягати її. Ннині дуже важливою й благородною є справа залучення до занять спортом дітей, з метою виховання, загартування та пропагування здорового способу життя. І хоч дбають про це сім’я, школа, держава, однак, все більше заможних та впливових людей, переймаючись майбутнім підростаючого покоління, нації, сприяють розвитку фізкультури та спорту. Ось і депутати обласної ради Валентин Запорощук та Володимир Хоруженко новорічними подарунками для міських шкіл обрали спортивний інвентар.
Нещодавно Валентин Анатолійович та Володимир Васильович побували на Ічнянщині. Разом із головою райдержадміністрації Сергієм Рубашкою та начальником відділу освіти РДА Миколою Небеським вони зустрілися з педагогічними та учнівськими колективами міських освітніх закладів. Депутати обласної ради зробили приємний сюрприз школярам, подарувавши кожній школі набори спортивного інвентарю. Адже ічнянські школярі беруть активну участь у спортивних змаганнях не тільки районного рівня, а й обласного, всеукраїнського і навіть міжнародного. Та й результати їх виступів радують, бо юні спортсмени досягають і найвищих призових місць та нагород. Тому спортивні знаряддя стануть і їм у нагоді, і заохотять інших долучитися до здорового способу життя. Виступаючи перед школярами, Валентин Запорощук наголошував на тому, що майбутнє нашої держави в руках сьогоднішніх школярів, які повинні рости здоровими. Саме здоров’я – запорука успішності, а успішна людина може досягти у житті найвищих висот.
Педагогічні та учнівські колективи шкіл міста вдячні Валентину Запорощуку та Володимиру Хоруженку за благородність та щедрість. Нехай допомагає їм Господь у добрих справах. А школярам бажаємо здоров’я і нових перемог.
Світлана Цюпка
Переглядів: 679 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук