"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Березень » 4 » Депутати змінили персональний та чисельний склад виконкому
13:40
Депутати змінили персональний та чисельний склад виконкому
Позачергова сесія міської ради відбулася 25 лютого. Депутати внесли окремі зміни в міський бюджет, а також повернулися до розгляду питання про кількісний та персональний склад виконкому.
Ще 11 лютого із виконкому депутати вивели Ніну Кошмар і ввели Ігоря Костюченка, кандидатуру якого запропонувала громадська організації «Спілка учасників бойових дій АТО Ічнянського району». Однак вже після сесії дане рішення своїм розпорядженням міський голова Оксана Андріанова зупинила, оскільки, за її словами, виведення Ніни Кошмар зі складу виконкому було незаконним.
Зваживши на аргументи міського голови, своє рішення від 11 лютого депутати скасували. Під час спільних дебатів Оксана Андріанова зробила подання про збільшення чисельності виконкому до шістнадцяти чоловік, залишити в його складі Ніну Кошмар та ввівши представника учасників АТО Ігоря Костюченка.
Також на сесії депутати виділили по 25 тисяч гривень дитсадкам №2 та №5 на придбання двох нових газових плит. Спершу планувалося фінансування в межах 20 тисяч, однак депутат Євген Зініч запропонував придбати замість побутових професійні газові плити. На сесії передбачили й фінансування для будівництва мереж вуличного освітлення по смт Дружба. Кошти в сумі п’ять тисяч гривень мають піти на виготовлення проектної документації. Також у рамках спільного фінансування із обласним бюджетом виділено 276 тисяч гривень на реконструкцію міських очисних споруд.
Повторно на розгляд сесії внесли питання про зменшення розміру орендної плати за користування майном комунальної власності. Бюджетним установам та організаціям зменшили місячну орендну плату на 70%. Із проханням про зниження оренди також зверталася профспілка працівників АПК, але їй, як не бюджетній організації, у пільзі відмовили.
Андрій Грудницький
Переглядів: 396 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук