"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Жовтень » 21 » Депутати внесли зміни до бюджету та районних програм
13:56
Депутати внесли зміни до бюджету та районних програм
На останній сесії депутати районної ради внесли зміни у три районні програми та прийняли одну нову. А ще заслухали інформацію про виконання бюджету за І півріччя та погодили зміни депутатського складу.
Бюджет району
У першому півріччі план з надходжень податкових і неподаткових платежів виконано на 141,8%. Майже 99% – це податок на доходи фізичних осіб. Найбільшим його платником є ПАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла», який разом із корпорацією «Росток-холдинг» сплатив 4 млн. 100 тис. грн.,а також ПАТ «Ічнянський молочно-консервний комбінат» – 1 млн. 900 тис., ТОВ «Агрокім» – 1 млн. 140 тис., ПП «Агротрейдер» – 1 мільйон 91 тис. грн.
Галузь освіти була профінансована на 95,7% від потреби, що складає 19 млн. 846,4 тис. грн., охорона здоров’я – на 98,5%, або 11 млн. 319 тис. грн. Заробітна плата бюджетникам виплачувалася вчасно. Незначною була затримка у медичній галузі.
Депутати погодили фінансування районних цільових програм: з придбання житла сиротам, забезпечення нетелями чотирьох багатодітних родин, з розвитку дошкільної освіти у 2011-2017 роках.
Соціальні програми
З метою соціального захисту учасників АТО у питанні працевлаштування народні обранці влітку внесли зміни у Закон «Про зайнятість населення». Черговий крок у цьому напрямку зробили районні депутати, внісши доповнення у , районну програму зайнятості . Добавили пункт, згідно з яким учасникам бойових дій в АТО надаватиметься повний комплекс адресних соціальних послуг . Зокрема, сприятимуть їх першочерговому працевлаштуванню, в тому числі шляхом одноразової виплати допомоги з безробіття для організації підприємницької діяльності та компенсації роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Також змінено і програму надання пільг, яка передбачає безкоштовний проїзд в транспорті загального користування.
Зміни в депутатському складі
Депутати підтримали заяву Оксани Бережняк про дострокове припинення повноважень. Вона була обрана за виборчим списком районної організації політичної партії Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина». Депутатка повідомила, що не може суміщати основну роботу кухаря Дорогинського НВК та депутатську діяльність.
Андрій Грудницький
Переглядів: 405 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук