"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Квітень » 3 » Депутати не дали закрити школу
13:58
Депутати не дали закрити школу
Мабуть, ми всі дійсно змінилися. І це добре. Ми вчимося відстоювати свою активну позицію. Прикладом цього є 24 сесія Ічнянської районної ради шостого скликання, на якій депутати висловлювали свою думку вільно і голосували так, як їм підказує серце.
Рішення, які приймали депутати районної ради були, на мій погляд, мудрими і доленосними. Особливо це стосувалося мешканців заудайки, бо їх сільська школа була під загрозою закриття. Тож рішення про закриття школи депутати не підтримали.
Ми всі добре розуміємо, що складно змиритися з тим бюджетом «виживання» який нам запропонували зверху. Але і нищити школу, яка є осередком життя на селі, ніхто не має права. Бо той населений пункт, в якому немає ні навчального закладу, ні перспективи на майбутнє. – приречений на вимирання. Школа повинна функціонувати, педагоги – навчати дітей, а учні – здобувати знання.
Хочеться, щоб нинішні керівники зрозуміли, що громади, перш за все, чекають пропозицій та нових програм про перспективи розвитку села, а не його знищення. Ми, депутати, завжди підтримаємо такі рішення. Бо настав час всім змінюватися на краще.
Сподіваюся, що наша держава буде найкращою, село – заможнім, а громада – щасливою.
Валентин Борщ,
депутат районної ради за дорученням
Заудайської громади
Переглядів: 395 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук