"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Липень » 24 » День відкритих дверей на виробництві
13:20
День відкритих дверей на виробництві

Один із пріоритетів у роботі служби зайнятості – активізація співпраці з роботодавцями. Саме задля ознайомлення безробітних з особливостями виробництва на підприємстві, специфіки професій, необхідних працедавцю, 21 липня 2015 року фахівцями Ічнянського районного центру зайнятості був проведений День відкритих дверей у ПОСП «Ічнянське» та ТОВ «Берегиня».
Заступник директора В.П. Куц розповів про історію та діяльність підприємства, основний склад працівників, умови праці та заробітну плату. Головний агроном «Росток Холдинг», до якого входить і відвідане підприємство, С.М. Юр’єв ознайомив присутніх з особливостями вирощування сільськогосподарських культур. Наголосив, що час не стоїть на місці. На поля виходять вже новіші сільгоспмашини – продуктивніші, економніші, які забезпечують досконале виконання операцій, а відтак і постійну потребу у кваліфікованих кадрах. Під час заходу 16 безробітних, у тому числі 4 особи з числа демобілізованих військовослужбовців, учасників АТО та один інвалід, мали можливість ознайомитися з виробничими процесами, відвідали механізований тік та майстерні роботодавця.
Фахівці центру зайнятості надали інформацію про стан ринку праці, наявність вільних робочих місць, соціальні послуги служби зайнятості, наголосили на можливості проходження професійного навчання у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості або безпосередньо на підприємстві. Безробітні отримали тематичні буклети та позитивні враження.
Один із учасників заходу працевлаштований у ТОВ «Берегиня» на посаду охоронника.
День відкритих дверей виявився цікавим та змістовним. Учасники заходу задоволені, а спеціалісти центру зайнятості впевнені, що захід принесе позитивні результати в подальшому працевлаштуванні

На фото: фахівці центру зайнятості проводять екскурсію з безробітними

Юлія Скубан, фахівець Ічнянського районного центру зайнятості
Переглядів: 684 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук