"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Червень » 9 » День уваги до дітей
14:37
День уваги до дітей

1 червня у своїх малюнках на асфальті діти вкотре нагадали дорослим, що хочуть жити в мирі, мати можливість повноцінно розвиватися і якісно відпочивати, хочуть любові і підтримки своїх рідних.
Журі оцінило задуми дітей: у конкурсі перемогла восьмирічна Настя Биковець, друге місце посіла п’ятирічна Юля Кубрак, третє – семирічна Арина Кисельова.
Цього дня також визначили переможців конкурсу композицій «Крок до Європи очима дітей». Кращими визнані роботи ДНЗ №1 та вихованців будинку дитячої та юнацької творчості.
На площі Шевченка відбувся марафон ролерів, спортивні змагання та конкурс юних перукарів.
Переможці усіх конкурсів отримали дипломи, грошові нагороди та солодкі призи.
Тим часом у міському парку працювали безкоштовні атракціони, малеча ласувала солодкою ватою і морозивом.
Фінансували дитяче свято депутати обласної ради Віктор Кияновський та Юрій Болоховець. Окрім того, Віктор Кияновський вручив подарунковий сертифікат дитячому відділенню райлікарні на інгалятор для аерозольної терапії, апарати для електрофорезу та магнітолазерної терапії.
Усе було б добре, але вже не вперше радість від свята затьмарює штовханина за безкоштовними атракціонами і солодощами. Далеко не всі і діти, і батьки можуть і хочуть протискатися через натовп до безплатних розваг.
Очевидно, що одного батута на таку кількість дітей замало. Шкода, що у нашому місті не працюють такі атракціони постійно, як, наприклад, у Сновську. Там надувною гіркою діти можуть кататися щодня, звісно, за гроші: 10 хвилин – 25 гривень. Може, тоді наші діти не товпилися б так біля безкоштовного батута раз чи два у рік і не вчилися б змалечку розчищати собі шлях ліктями.

Наталія Єпіфанович
Фото автора

У конкурсі малюнків «Крок до Європи» перемогу здобули гімназисти.

Наймолодша учасниця конкурсу юних художників – дворічна Соломійка Данько з Парафіївки – з сестричкою Анастасією малюють мирне сонячне небо



Переглядів: 491 | Додав: lora | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук