"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Жовтень » 3 » День селища святкували всією громадою
12:21
День селища святкували всією громадою

24 вересня у Парафіївці було людно й весело. На святкування Дня селища вперше зібралися жителі всієї об’єднаної громади.
По-святковому вбране селище. У фойє будинку культури милували око виставки квітів, вишивки та в’язаних речей народних умільців, вироби школярів та вихованців дитсадків. Урочисту частину свята відкрила селищний голова Парафіївської об’єднаної територіальної громади Валентина Карпенко. Очільниця вручила грамоти керівникам сільгосппідприємств Борису Щербині, Івану Пащенку, Олександру Сенчику, Віталію Малюті та переможцям обласних олімпіад, ученицям школи – Руслані Цинковській та Олександрі Пшеславській. Від народного депутата України Валерія Давиденка вітала його помічник Зоя Присяжнюк.
Цікавим був концерт учасників художньої самодіяльності з Парафіївського, Южненського та Іваницького будинків культури, виступи вихованців ДНЗ та учнів. Із задоволенням присутні зустрічали молодіжний колектив народного ансамблю м. Ніжина. А на подвір’ї розгорнулося народне гуляння, різноманітні розваги для дітей.
Святкове дійство тривало до вечірньої години. Мешканці громади брали активну участь у різних іграх, конкурсах, отримуючи призи та нагороди. Смакували апетитною випічкою, безкоштовними шашликами та пивом до них. Приваблювали покупців і промислові товари та різні «смаколики» торговельних точок.
Свято відбулося за сприяння ПрАТ «Нива плюс» (Б. Щербина), ПАТ «Блок Агросвіт» (В. Малюта), ПрАТ «Кремінь» (О. Сенчик), ПСП «Фортуна» ( І. Пащенко) та народного депутата України Валерія Давиденка.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Фото Ірини Кравченко

1. Ансамбль «Калинонька» Парафіївського будинку культури, художній керівник Ірина Куценко (справа).
2. Ведучі свята Харитина (Лариса Лихвар) та Солоха (Любов Андрусенко).
Переглядів: 383 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук