"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Червень » 30 » День молоді по-ічнянськи
13:29
День молоді по-ічнянськи
Щороку в останню неділю червня молодь України відзначає своє свято. Для ічнянських хлопців та дівчат були організовані концерт і дискотека. А ще – виступ команди КВН.
У неділю біля РБК гучно грала музика, біля сцени молодь активно підтримувала виконавців: Андрія Копила, Ірину Васильченко, Ігоря Швеця, Ярославу Романенко, Наталію Марусечко та Мирославу Борець. Музику генерував звукооператор Станіслав Жданович.
Ведуча вечора завідувач відділу з роботи з дітьми та молоддю РДА Марина Киричок розповідає: « У нас зібралася команда однодумців. Усі виконавці знали, яку пісню виконати, самостійно знаходили фонограми, допомагали писати сценарій. Мені сподобалась така злагоджена робота та люди, з якими мала змогу співпрацювати.»
Протягом концерту молодь залучали до різноманітних конкурсів, наприклад, показати свої вміння у різних стилях танцю, з повним ротом цукерок привітати жителів міста зі святом та багато інших. За це кожен учасник отримував чудові подарунки від спонсора – «Аграрної партії України» та Віктора Кияновського.
За концертом настала дискотека, яку відкрили Руслан Рудомьотов та Ігор Васильченко.
Яна Охріменко та Микола Сакун поділилися своїми враженнями: « Чудова атмосфера, ми брали участь у конкурсі, отримали позитивні емоції та подарунки, загалом було весело».
Захід відвідало чимало людей, як юних, так і молодих душею. Вони танцювали та розважалися. Серед танцювальних пар був і голова райдержадміністрації Олександр Бондар разом зі своєю дружиною Наталею.
У середу відбувся виступ команди КВН Ніжинського державного університету “Дуракам закон не писан”. Проходив він на хуторі Ічнянського козацького полку у Віжні.
Зібралося багато людей, щоб добре відпочити та розважитись. Команда жартувала на актуальні теми. Як розповідає її капітан Сергій Іванюк: « Ми одразу повідомляли про те, що жарти будуть своєрідними, ми будемо говорити на дорослі теми. Чорний гумор пишеться із жартів, які не пропускає цензура. Це втретє ми проводимо подібний захід. Публіка чудова, ми, чесно кажучи, не очікували на таку підтримку, дуже задоволені».
Запросив до нас їх Євген Зінич, щоб наше містечко мало змогу насолодитися гарним вечором. Також він автобусом підвозив молодь з центру до козацького хутора.
Виділилися й наші ічнянські виконавці репу Нікита Сайфутдинов та Андрій Коротя зі своєю піснею «Universe». Після жартів та мініатюр було влаштовано дискотеку з використанням спецефектів.
ВАЛЕНТИНА КУЛАЧОК
Переглядів: 464 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук