"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Червень » 19 » «Дембелі» 41-го повернулися додому
13:18
«Дембелі» 41-го повернулися додому
Дев’ятеро наших земляків – бійців 41-го батальйону територіальної оборони «Чернігів-2», днями повернулися на ротацію із затяжного перебування під Волновахою.
З 9 червня 2014 року батальйон знаходиться на сході України в зоні проведення АТО. Нелегкою була служба вояків. З червня по грудень вони перебували спочатку під гарячим Дебальцевим, а з грудня й донедавна – під Волновахою. Не зважаючи на те, що хлопці побували у найгарячіших точках Донбасу, їх «дембель» був затяжним (на ротацію бійці мали повернутися ще на початку травня), але справжні чоловіки гідно несли службу. Серед них – ічнянці Сергій Губич, Вадим Дорошенко, Владислав Савченко, Сергій Крицький, а також Володимир Голенко з Ольшани, Григорій Кубрак та Володимир Павленко з Гмирянки, Артур Фрунза та Олександр Семеліт з Парафіївки, які були призвані ще у першу хвилю мобілізації.
Сьогодні деякі з них уже вийшли на роботу. Бійці говорять, що командування обіцяє до 20 червня провести ротацію всіх 240 солдат 41-го батальйону, які підпадають під демобілізацію.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ

Тим часом
12 червня у зону АТО на Луганщину поїхав у відрядження в. о. районного військового комісара Василь Кацалап. Нині цю посаду обіймає підполковник Анатолій Пишко.
Переглядів: 438 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук