"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Грудень » 21 » Де в Ічні поїсти смачно і швидко? У «PitStop»!
10:34
Де в Ічні поїсти смачно і швидко? У «PitStop»!

«Здорова конкуренція – це добре, не дає розслабитися, – говорить Владислав Кажукало. – Але я думаю не про конкурентів, а про клієнтів». Молодий ічнянський підприємець улітку відкрив фаст-фуд «PitStop», щоб запропонувати гостям та жителям міста швидкий і смачний перекус.
Бізнес – стиль життя
Про відкриття закладу 22-річний Влад почав думатитри роки тому, коли був студентомУманського національного університету садівництва. Часто приїжджав додому і бачив, що на відміну від інших міст у Ічні немає закладів, де можна швидко перекусити.
Підприємницька жилка передалася хлопцю у спадок. Щоб заробити стартовий капітал, подався на заробітки у Фінляндію, потім – до Польщі. Повернувшись, займався родинним бізнесом: з батьками вирощував саджанці. До речі, цю справу й донині не полишає.
Назбиравши грошей і вивчивши в інтернеті подібні бізнес-плани, закупив обладнання – і справа пішла.
Хоча розпочати її було нелегко, проте Влад впевнений: якщо не зупинятися– рано чи пізно все вийде. Молодий підприємець знає, що результат буде, якщо не сумніватися у собі та своїх можливостях і рухатися вперед.
Ставка на смак та якість
«PitStop» розташувався у самому центрі міста: по вулиці Воскресінській, 36-а, у приміщенні взуттєвої майстерні.
Влад працює за принципом: робити добре або ніяк. Тож продукти для приготування, які привозять зі столиці, – якісні, відповідають стандартам і мають сертифікати якості.
Тут можна скуштувати гарячі хот-доги: французький, апетитний, традиційний, фірмовий, у лаваші. Якщо закортіло гамбургера або чізбургера, вибирайте: лайт, дабл чи блек.Незабаром, обіцяє власник «PitStop», будуть у продажу й круасани, а також планує організувати доставку замовлень.
У меню – також охолоджуючі коктейлі: молочний та фруктово-ягідний шейки, мохіто, лимонад. Поціновувачі кави можуть вибрати гарячий напій із 17-ти різновидів.
Заклад може похвалитися й куркою-гриль, яку самі маринують, використовуючи натуральні трави та спеції. Готують її на професійному грилі. Рецепт приготування господар тримає у секреті.
На своїй сторінці в інстаграмі pitstop_іchnya Влад оголошує конкурси зі смачними призами. А для любителів кави Еспрессо та Американо – кожна сьома чашка цього ароматного гарячого напою– безкоштовна.
Девіз «PitStop»: «Смачніше не буває!».
Тут на васчекають кожного дня, із 7.00 до 21.00.Приймають замовлення за тел. 093-582-96-58, 098-445-08-35. Для зручності клієнтів є безготівковий розрахунок.
Світлана Цюпка
Переглядів: 426 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук