"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Грудень » 27 » Де і з ким будете зустрічати Новий 2019 рік? Що бажаєте у році прийдешньому?
10:28
Де і з ким будете зустрічати Новий 2019 рік? Що бажаєте у році прийдешньому?
[b] Андрій Довбня, 31 рік, м. Ічня:
– За традицією свято зустрічатиму вдома з родиною. Подивимося цікавий фільм, наступного дня поїдемо у ліс кататися на санчатах. Усім бажаю натхнення, злагоди, достатку, а головне – миру в країні та здійснення бажань.[/b]

Тетяна Денисенко, 19 років, м. Ічня:
– Новорічні свята п’ятий рік поспіль зустрічатиму у колі найближчих друзів. Це свято дуже люблю. Гарно, коли в новорічну ніч стоїть морозна сніжна погода, у вікнах будинків мерехтять різнокольорові вогники… Кожному бажаю зустріти свята у колі своїх близьких та рідних. І нехай у Новому році все буде по-іншому. Бажаю мирного неба.

Інна Ревенко, 30 років, смт Парафіївка:
– Новий рік зустрічатиму з батьками та двома синочками. Цього дня хочеться зібратися разом за святковим столом з найріднішими мені людьми. Наступного дня, можливо, хтось із друзів завітає. Усім щиро бажаю веселих свят! А ще здоров’я, достатку, злагоди у родинах. Бажаю віри в нашу Україну і щоб ми жили на мирній землі.

Ігор Чміль, 30 років, с. Заудайка:
– Ми зараз із родиною живемо у столиці, а на Новий рік приїдемо до батьків у Монастирище та Заудайку. Хочемо свято зустріти з рідними. Вже й подарунки для них підготували, й маленькому синочку Ярославчику теж, йому скоро буде два роки. Бажаю усім здоров’я, успіхів та миру. Всі негаразди, труднощі і проблеми нехай залишаються в минулому.

Марина Копил, 34 роки смт Дружба:
– Ми – родина військових, тому наперед нічого не плануємо. Хочемо відсвяткувати Новий рік вдома з чоловіком та двома дітками. Уже всім подарунки підготувала. Можливо, батьки приїдуть. У Новому році бажаю миру і добра у кожен дім. А ще міцної нервової системи, бо ми стільки пережили… Новорічні свята щоб залишили лише позитивні емоції.
Переглядів: 374 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук