"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Травень » 23 » Цифрове телебачення
10:30
Цифрове телебачення
Телетюнери даруватимуть. Але не всім.

Нагадуємо, що з 1 січня 2015 року Україна перейде з аналогового телевізійного мовлення на цифрове. Чернігівщина увійшла в десятку перших областей, які запроваджують цифрове телебачення.
Інновація сприятиме якісному прийому 32-х телевізійних каналів. Однак, для цього споживачам телепродукту потрібні телетюнери. Їх вартість – від 400 до 1200 гривень. Та малозабезпечені верстви населення, визначені у переліку Кабміну, отримають телетюнери безкоштовно. До них належать: усі інваліди І та ІІ груп; люди, які виховують дитину-інваліда, – за умови, що вона не перебуває на повному державному утриманні; особи з малозабезпечених сімей, які отримують державну допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям»; особи, що отримують субсидії на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг протягом опалювального періоду 2011-2012 років. Один телетюнер – на одну квартиру чи будинок.
Для того, щоб отримати телетюнер, необхідно звернутися з відповідною заявою до управління праці та соціального захисту населення до 1 липня 2012 року.
Віктор Ткаченко
Переглядів: 510 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук