"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Жовтень » 22 » Чоловіки реагують на молодика, а жінки – на повню
14:03
Чоловіки реагують на молодика, а жінки – на повню
Людський організм на 75% складається з води, відповідно Місяць діє на людину так само, як на посудину з водою. Але на чоловіка й жінку по-різному. Але спочатку про апетит…
Місяць росте, ми ростемо
Наш апетит змінюється в залежності від фази Місяця. У період спадання всі процеси в організмі сповільнюються, і апетит знижується. І навпаки: у період зростання Місяця організм активно поглинає енергію ззовні і не завжди адекватно сприймає кількість споживаної їжі. У цей час дуже великий ризик погладшати. Тому потрібно ретельно контролювати кількість та якість їжі, яку ми їмо.
У той час, коли Місяць зменшується в розмір, тобто в останню чверть, всі процеси в організмі сповільнюються. Ризик погладшати в цей період мінімальний. Але це не означає, що треба їсти зранку до вечора. Слід більше вживати клітковини, пити трав’яні чаї, влаштовувати розвантажувальні дні.
Повня – небезпечний період для тих, хто хоче схуднути. У період повного Місяця організм потребує багато їжі і віддає багато енергії.
Під час молодика організм готується до нового періоду зростання. В цей час корисно пити мінеральну воду або настій очищувальних трав.
Авантюри – на повню
У період молодика підвищується активність обмінних процесів і зростає кількість психічних розладів. На цю фазу сильно реагують чоловіки: стають агресивними і ризикують «заробити» інфаркт.
Коли Місяць знаходиться у першій чверті, – час сприятливий для активізації функцій кори головного мозку і всієї верхньої частини тіла. За рахунок енергії нового життєвого циклу місяця у людини спостерігається підйом розумових і фізичних сил.
На повний Місяць збільшується симпатія до протилежної статі, різних авантюр і спокус. Жінки стають дратівливими. Якщо справа стосується планування дитини, то повня – найкращий час для повноцінного зачаття, оскільки проходження дозрілої яйцеклітини прискорюється в рази.
Під час останньої чверті спостерігається пасивність організму, в усьому має бути помірність.
До впливу Місяця тварини ще більш чутливі, ніж людина. І фаза повного місяця діє на них як червоний плащ тореадора на бичка: в такі ночі тварини не можуть спати, що стає причиною їх агресії.
Переглядів: 485 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук