"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Лютий » 17 » Чим займеться комісія з податків?
14:58
Чим займеться комісія з податків?
Нещодавно міська рада повідомила про створення та початок роботи комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків до міського бюджету. Якщо збором податків займається податкова, то чим займатиметься комісія?
– Завдання нашої комісії, – розповідає її голова Віктор Крихтенко, – розроблення заходів, спрямованих на забезпечення своєчасної сплати податків, внесення пропозицій на поліпшення роботи із забезпечення своєчасності надходження податків і зборів. Комісія почала працювати і встигла провести вже два засідання.
Наразі ми зосередили свою роботу над контролем сплати земельних податків, адже це дає найбільші надходження до бюджету. Будемо перевіряти чи вся земля використовується за призначенням, чи у повному обсязі сплачуються податки.
Нині проходить робота щодо вивчення правомірності користування та повноти сплати податків за використання земельних ділянок від Софіївки до очисних споруд. Для цього земельний відділ міської ради має з’ясувати власність ділянок та законність їх використання. Також прийнято рішення перевірити сплату акцизного збору підприємцями на території міської ради.
Андрій Грудницький
Переглядів: 441 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук