"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Липень » 17 » Чим керуються депутати під час прийняття рішень?
14:45
Чим керуються депутати під час прийняття рішень?
Відвідавши 53-ю сесію Ічнянської міської ради була шокована поведінкою її депутатів під час голосування.
Коли розглядалось питання встановлення вартості грошової оцінки землі для комерційних структур, яка не переглядалась після 1998 року, тут депутати підтримали підприємців, не давши згоди на підвищення. Це тому, що у підприємців вартість послуг і товарів залишились на рівні 98? Та і гроші, що поступлять від цієї землі не потрібні для міста?
Натомість інше питання, яке стосується кишені тисячі ічнянців – введення нових тарифів на водопостачання і водовідведення, депутати підтримали. Лише депутат А.В. Кмета проголосував проти, а К.І. Денисенко утримався. Депутати, які голосували «за» і виконком міської ради проігнорували рішення попередньої сесії про вирішення питання тарифів після проведення аудиту у водоканалі. За 2014 рік водоканал спрацював з прибутком, вистачило коштів і на ремонт приміщення, і на придбання кондиціонерів, і на додаткове введення штатних одиниць в адміністративний апарат в 2013 році, і таке інше. За прогнозом у першому півріччі цього року також є прибуток, хоч і за рахунок виконання інших робіт, але ж тим самим підприємством.
Я згодна, що тарифи, можливо, треба переглядати, але при умові прозорості та достовірності даних про роботу даного підприємства. Пропонувала депутатам, якщо за півроку будуть збитки, то профінансувати їх за рахунок міського бюджету, допомогти збіднілим жителям міста, хоч за воду до кінця року не платити більше. Не почули.
Пропоную жителям міста запитати кожного депутата, члена виконкому, чим керуються, коли голосують. Думкою про вас, чи хто більше навішає лапші на вуха?
Валентина Колос, помічник-консультант
народного депутата України О.Купрієнка
Переглядів: 585 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук