"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Січень » 12 » Чи вірите ви у прикмети?
15:10
Чи вірите ви у прикмети?
Забобони та різні прикмети не викорінили ні релігія, ні логіка, ні освіта, ні технології. У них вірять навіть діти: якщо через тебе переступлять – не виростеш; наступили на ногу – наступи у відповідь, інакше чекай нещастя; на шляху у вас з другом (подругою) перешкода – обом потрібно обійти її з одного боку, інакше посваритеся.
У дорослих і прикмети «дорослі»: не можна свистіти у будинку – грошей не буде; зачесалася рука – до грошей; засвербів ніс – до застілля; упала ложка – до гостей; не можна класти шапку на столі – голова болітиме; не можна сидіти навпроти кута столу – заміж не вийдеш; якщо випити з чашки після вагітної, незабаром теж завагітнієш. Про чорних кішок, триразовий стук по дереву і порожні відра навіть згадувати не будемо, бо тоді список буде просто безкінечним.
Марія Корецька, Ічня, 29 років:
– У прикмети вірю. Наприклад, не можна вертатися – до невдачі або якщо з першого разу щось не вийшло зробити, то вже й далі не вийде. Частіше збуваються хороші прикмети. Наприклад, ліва рука завжди свербить до грошей, а права – до зустрічі.
Вікторія Шкода, Більмачівка, 18 років:
– Я студентка, то ж у нас свої, специфічні, забобони. Наприклад, для успішної здачі екзамену завжди ложимо під подушку залікову книжку, підручники, п’ять копійок. Звичайно, що це не що інше,як заспокійливий автотренінг, налаштування себе на позитив, але спрацьовує.
Оксана Бабич, Ічня, 36 років:
– Ой, забобонів стільки, що хтозна в який і вірить. От цього року для себе вичитала нову прикмету. На благополуччя, здоров’я і достаток у сім’ї з початком нового року потрібно перевернути нового віника і перев’язати червоною стрічкою. Ним неможна користуватися протягом року. Я так і зробила, тож через рік побачимо. Вірю у те, що якщо дуже вірити, бажання обов’язково збудеться.
Андрій Грудницький
Переглядів: 491 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук