"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Січень » 27 » Чи підвищаться тарифи на воду, дізнаємося не раніше лютого
09:45
Чи підвищаться тарифи на воду, дізнаємося не раніше лютого
Протягом минулого року різко підвищились тарифи на газ, електроенергію, телефон, крім того, вдвічі подорожчало пальне, догори полізла й решта цін. Наприкінці жовтня КП ВКГ «Ічень» теж повідомив мешканців Ічні про зростання тарифів на водопостачання та водовідведення, оскільки зросла їх собівартість.
Зокрема, для містян куб води мав зрости в ціні з 6 до 8,20 грн. Дізнавшись нові розцінки, ічнянці сполошилися: тариф не обґрунтований і підвищувати його в такий економічно складний час не можна. Всі обурювалися, але письмових претензій ніхто не подав – і виконком міської ради прийняв рішення про підвищення тарифів.
Наступна за тим рішенням сесія його призупинила і створила робочу групу, яка мала б завершити свою роботу 15 січня і винести остаточний вердикт щодо нових тарифів на водопостачання та водовідведення. Та комісія перенесла прийняття рішення на 3 лютого, бо через новорічні канікули не вистачило часу.
Однак, за словами депутата міської ради та члена цієї комісії Сергія Половка, справа дещо в іншому… Коли члени комісії прийшли до КП ВКГ «Ічень» для здійснення своїх повноважень, у коридорі адміністративного приміщення їх зустрів колектив підприємства. Окремі члени комісії оцінили це як тиск на них і відмовилися брати участь у її роботі.
Андрій ГРУДНИЦЬКИЙ
Переглядів: 414 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук