"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Червень » 15 » Чи для всіх дітей було свято?
11:28
Чи для всіх дітей було свято?
В Ічні відшумів День захисту дітей, і, здається, в усіх мав залишити море позитивних вражень. Але вже після свята деякі батьки із сіл Ічнянської громади висловили незадоволення, що захід пройшов лише для міської дітвори, оминувши сільських дітей.
У міській раді говорять, що це не зовсім так, адже про свято оголошували в «Трудовій славі» і запрошували всіх дітлахів громади. Щоправда, персональних запрошень не розсилали. Але хто хотів показати дітям свято в Ічні, той знайшов можливість.
Зокрема, 14 діток Ольшанського дитсадка «Барвінок» відвідали виставу, отримали безкоштовні морозиво й сік. Відсутність запрошення не завадила педагогам привезти своїх вихованців на захід.
Та й ті, хто в Ічню не поїхав, без свята не залишилися. Дозвілля дітей було організовано в межах роботи пришкільних таборів. Зокрема, так вчинили в Іржавці. Організували концертну програму, спортивні змагання та інші конкурси. Іржавські діти, як і міські, могли пострибати на батутах, покататися на електромобілях, поласувати морозивом. Звичайно, до організації свята довелося залучати спонсорів.
Андрій Грудницький
Переглядів: 499 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук