"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Жовтень » 17 » Черговий вантаж доставлено до двадцяти шести воїнів
09:08
Черговий вантаж доставлено до двадцяти шести воїнів
Більше двох тонн гуманітарного вантажу нещодавно передали волонтери В’ячеслав Бабіч, Євген Зінич та Тетяна Дорошенко двадцяти шести воїнам-контрактникам у зоні АТО.
Волонтери, проїхавши три тисячі кілометрів, побували на Донеччині та Луганщині.
– Коли ми їдемо на схід, то намагаємося відвідати всіх наших хлопців, – говорить волонтерка Тетяна Дорошенко. – Навіть на передовій. Зокрема, побували у Станиці Луганській на Луганщині та у Новотроїцькому на Донеччині. Наші не могли повірити, що ми до них доїхали. До Сашка Глухенького з Парафіївки, Володі Остапенка з Тростянця та Жені Здора із Хаєнок приїхали вперше. Стільки подяк та вітань від наших бійців – не передати словами! І хоча дехто вважає, що контрактники воюють за гроші, бо отримують високу зарплату та матеріально забезпечені, але потреба у харчах залишилася. А ще хлопцям не вистачає цвяхів, плівки на бліндажі, скоб для побудови укріплення, щоб утеплитися. Тому наша волонтерська робота триватиме. І хто як не ми?
За словами Тетяни, дорога видалася важкою. Зламався автомобіль, який довелося ремонтувати на території Луганського водоканалу. Зате була нагода поспілкуватися з місцевим населенням, яке допомагало з ремонтом. За два роки окупації люди вже розуміють, що доки у сепаратистів буде зброя, доти й буде війна. А це означає, що кінця антитерористичній операції на сході не видно.
Вантаж збирали, як завжди, по крупиці. Пальним забезпечив керівник СТОВ «Інтер» Михайло Бондар, засоби гігієни для військових придбали підприємці Інна Сайченко, Таміла Новоселець, Любов Кириченко та Аркадій Петров. Овочі і тютюнові вироби надали працівники нацпарку, мед – районна спілка пасічників. Смачне мелене сало з часником приготували у ПрАТ «Нива-плюс» та передали ще й каву і чай, а згущене молоко – президент групи компаній «Правіо» Валентин Запорощук.
Велику кількість продуктів зібрали жителі Томашівки й Андріївки, адже троє їхніх земляків-контрактників – Володимир Гірич, Володимир Олексієнко та Веніамін Посконов – боронять країну на сході.
Від ічнянців Любові Кізуб та Анатолія Кмети вже вкотре хлопці отримують харчі. Народний депутат Валерій Давиденко передав тушонку, олію, гречку, а ще хліб, спечений у Парафіївці, за який дуже дякували воїни, бо смачна паляниця пахла рідною Ічнянщиною.
Футбольна команда «Динамо-Ічня», яка нещодавно на змаганнях виборола перше місце, на свої призові закупила 25 комплектів термобілизни.
Підняли бойовий дух солдат і малюнки вихованців старших груп дитсадків міста, які вони готували у бібліотеці в День Прапора.
А зі сходу додому з волонтерами повернувся демобілізований Олег Курінський з Бережівки та у відпустку приїхав Віктор Кононенко з Ічні.

Світлана Цюпка
Переглядів: 401 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук