"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Лютий » 19 » Черговий вантаж для воїнів доставлено
15:38
Черговий вантаж для воїнів доставлено

8 лютого відправлено черговий гуманітарний вантаж для наших військових у зону АТО. Продукти харчування, засоби гігієни та теплі речі доставили волонтери В’ячеслав Бабіч, Євген Зініч та Тетяна Дорошенко.
– Харчі та миючі засоби надали Таміла Новоселець, Інна Сайко, Аркадій Петров, – розповідає Тетяна Дорошенко. – Голова правління ПрАТ «Нива-плюс» Борис Щербина профінансував закупку термобілизни, президент групи компаній «Правіо» Валентин Запорощук передав продукцію молочноконсервного комбінату. А від крамниці «Нива», якою керує Оксана Павленко, військові отримали чай, воду та мелене з часником сало.
Активно долучилися до збору вантажу і жителі району. Вихованці школи мистецтв передали воякам солодощі та малюнки. Бурімська громада зібрала картоплю та консервацію, також підготували персональні посилки для своїх земляків. Багато небайдужих ічнянців приносили харчі одяг та взуття. Було багато передач від рідних.
Загалом за час поїздки волонтери проїхали 2500 кілометрів. Військові були вдячні за зібраний гуманітарний вантаж, відчуваючи підтримку земляків.
Андрій Грудницький

У центрі з прапором Олег Івахно з Бурімки зі своїми побратимами та волонтерами Тетяною Дорошенко та В’ячеславом Бабічем
Переглядів: 475 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук