"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Липень » 1 » Через грозу і буревій ічнянці залишились без світла
14:18
Через грозу і буревій ічнянці залишились без світла
28 та 29 червня у районі пройшли сильні дощі з грозами. На щастя, наслідки стихії – лише поламані дерева. Чому кілька вулиць міста були без електрики, ми запитали головного інженера РЕМу Юрія Голінка:
– Під час грози, 28 червня, був сильний вітер, який став причиною обірваного електричного дроту на вул. Г. Сковороди. У зв’язку з тим, що чергова аварійна бригада працювала на іншій ділянці, вони не могли швидко відреагувати. Щоб запобігти лихові, було відімкнене електропостачання на лінії «Лікарня»: на вулицях Нікольська, Г. Сковороди, Ковалівка, Небесна Сотня, Г.Коваля, Іржавський шлях, Покрасівка, Площа Шевченка, Воскресінська. Більше у районі відімкнень не було.
– Як швидко усуваєте пошкодження?
-На це впливає час пошуку аварійних ділянок, їх характер. Головною проблемою є високі дерева, які приватні власники не дають спиляти.
– Чому в критичних ситуаціях неможливо додзвонитися до вас?
- Додзвонитись можна тільки до диспетчера за тел.2-10-49. А лінії зайняті найчастіше з двох причин: по-перше, телефонує дуже багато людей, а по-друге він постійно працює за телефоном та радіозв’язком з бригадами.
Загалом, на зміні цілодобово знаходиться диспетчер,аварійна бригада у складі двох чоловік та чергові на підстанціях, які роблять все можливе,щоб вчасно та швидко усунути проблему та надати світло.

Валентина Кулачок
Переглядів: 476 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук