"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Жовтень » 21 » "Чемпіони" перемогли
13:32
"Чемпіони" перемогли

Цьогоріч наша держава вдруге відзначила День захисника України 14 жовтня в День Покрови Пресвятої Богородиці, УПА та українських козаків.
Напередодні,13 жовтня, в Іржавецькій ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося спортивне свято «Козацькому роду нема переводу» під керівництвом учителя фізичного виховання Сергія Виноградова.
У вступній частині дівчата-старшокласниці зробили екскурс в героїчне минуле нашого народу, заспівали пісню.
Єдність - запорука успіху життя кожного колективу. Тому в змаганні взяли участь і учні, і вчителі. Дівчата організувалися у команду «Характерниці» (капітан Тетяна Рябець), хлопці- «Кулак» (капітан Олександр Чолинець), а вчителі об’єднались в команду “Чемпіони» (капітан Оксана Лепська). Турнір розпочався перевіркою домашнього завдання. Учасники презентували стіннівки, читали патріотичні вірші. У першому конкурсі з тенісними м’ячиками та ракетками “Чемпіони» були першими, у конкурсі «Боулінг» обійшли всіх дівчата, а в естафеті не було рівних нашим хлопцям. Гаряча атмосфера панувала і в залі. Уболівальники підтримували команди. Успіх кожного вітався гучними оплесками. Все вирішив конкурс «Баскетбол». У результаті хлоп’ячий «Кулак» зайняв третє місце, «Характерниці» були другими, а «Чемпіони» довели всім, що недарма назвали так команду. Захід закінчився нагородженням учасників грамотами та спільним фото на пам’ять.
Віталіна Крутько,
заступник з виховної роботи
Переглядів: 426 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук