"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Вересень » 24 » Благодійність
09:48
Благодійність
Духовний хліб від Михайла Голиці
Сьогодні більшість вірників здійснюють паломницьку мандрівку до Свято-Успенської Почаївської Лаври. Завдяки кандидату в народні депутати до Верховної Ради України Михайло Голиці така нагода – відвідати великі святині та почерпнути той духовний хліб, що сьогодні необхідний кожному, випала п’ятдесятьом жителям Ічні.
Дякуючи Михайлу Миколайовичу, втілилася мрія півсотні ічнянців. Вони відвідали дивовижні святі місця, збагачені надзвичайною енергетикою.

Турбуючись не тільки про матеріальний розвиток рідного краю, а й про духовний, зокрема, жителів нашого міста, Михайло Миколайович подарував паломникам незабутню подорож та максимум позитивних вражень від неї. А щоб у неблизькій дорозі вони почувалися зручно – надав комфортабельний автобус із телевізорами і кондиціонерами, за кермом якого їхав висококваліфікований водій Олександр Бабахін.
Ця поїздка була наповнена великою християнською релігійністю, духовністю і благодаттю. Адже кожен християнин хоч раз у своєму житті повинен побувати в Почаєві, аби поклонитися землі, освяченій дотиком стопи Матері Божої, випити ковток води, що струмує з-під землі, де ступала Її нога, помолитися біля ікони Почаївської Божої Матері, бути учасником урочистого богослужіння, послухати величний спів хору Лаври та малиновий передзвін її дзвонів, що, напевно, долинає до слуху Божого, очистити свою душу й тіло водою зі святого джерела. Та найголовніше – помолитися у святинях за живих і тих рідних, які вже відійшли до Бога.
Надовго збережуться в душах вірників гарний настрій і духовне оновлення від подорожі. А ще приємно усвідомлювати, що про простих мирян дбає та піклується така чудова людина як Михайло Голиця, котрому небайдужа доля малої батьківщини. Він робить усе, аби виправдати довіру земляків та вселити в них впевненість у завтрашньому дні.
Мар’яна Масько
Переглядів: 555 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук