"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Березень » 30 » Благодійний фонд для потреб медицини
10:11
Благодійний фонд для потреб медицини
Велику роль у розвитку медицини відіграє благодійництво. Рівень фінансування медичної галузі району становить 60%, тож про закупівлю нового медобладнання, медикаментів чи ремонти у відділеннях райлікарні й мови не йде. Саме тому медпрацівники Ічнянської ЦРЛ ініціювали відкриття медичного благодійного фонду «Іченька Мед», очолюватиме який головний лікар ЦРЛ Дмитро Івасюк.
– Нині, коли не вистачає коштів навіть на найнеобхідніше: лампочки, пральні та мийні засоби, реактиви для проведення клінічних досліджень, ми вимушені звернутися за допомогою до населення, – говорить Дмитро Івасюк. – У відділеннях і раніше збиралася матеріальна допомога на потреби лікарні, зокрема на дезінфікуючі засоби. Але щоб у мешканців району не виникало навіть натяку на те, що на цьому хтось наживається, і вирішили створити благодійний фонд. Таким чином буде забезпечена максимальна прозорість використання коштів, адже по завершенні року фонд звітуватиме перед громадою про всі надходження та витрати.
Сподіваються, що люди проявлять розуміння й толерантність та підтримають благодійними внесками медичну галузь району, що в свою чергу сприятиме більш ефективному і якісному наданню медичних послуг.
Реквізити благодійного фонду «Іченька Мед»: п/р 26002300005249 в ТВБВ №10024\0235 філія – Чернігівського обласного управління АТ «Ощадбанк» МФО 353553 код ЄДРПОУ 39617033.
Записав Андрій Грудницький
Переглядів: 501 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук