"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Лютий » 16 » Більше десяти тисяч виїздів – за рік
16:05
Більше десяти тисяч виїздів – за рік

Минулого року працівники Ічнянського відділу медицини катастроф здійснили 10 тис. 614 виїздів за викликами. Зокрема, у січні цього року – 818: Ічнянський відділ медицини катастроф – 590, Парафіївський пункт швидкої і невідкладної медичної допомоги – 228.

Цілодобово карети «швидкої» поспішають на виклики в радіусі 45-50 кілометрів у межах міста за 10 хвилин, у сільську місцевість – за 20 хвилин. У цьому процесі задіяні 29 медичних працівників і три оснащені необхідною апаратурою автомобілі.
– У нашій професії головне – самовладання і врівноваженість, уміння швидко зреагувати в нестандартній ситуації, – говорить досвідчений фельдшер «швидкої» Віктор Швидченко. – Часто рахунок іде на секунди, коли життя людини висить на волосині і ти розумієш, що часу обмаль. Треба швидко і правильно допомогти хворому. Ліків у нас достатньо. Медикаменти отримуємо з обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.
За словами завідувача відділу медицини катастроф Наталії Щербини, найчастіше звертаються люди з підвищеним артеріальним тиском, гіпертонічними кризами, інсультами, які почастішали в останні роки.

на фото: Виїзний фельдшер Віктор Швидченко (зліва) 43 роки рятує життя ічнянців. За кермом реанімобіля – водій Олексій Майдан.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Переглядів: 524 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук