"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Квітень » 8 » Біль у попереку з’являється через подружні сварки і нестатки, стверджує ічнянський знахар Василь Ляшенко
14:43
Біль у попереку з’являється через подружні сварки і нестатки, стверджує ічнянський знахар Василь Ляшенко

Майже 35 років 59-річний Василь Ляшенко займається «ладуванням» людей та оздоровленням хребта прадавніми методами. У своїй практиці застосовує молитви, обряди, компреси... І стверджує, що людина – сама собі лікар та може підтримувати своє здоров’я.
Василя ще підлітком дивували надзвичайні можливості. Приміром, як людина бачить пальцями? Пізніше став шукати відповідь у літературі. Багато читав про провидицю Вангу, цілительку й астролога Джуну Давіташвілі. Перша книга, за якою працював – «Джуна». За її принципом Василь Іванович розробив свою методику.
– У моєму роду по батьковій лінії були відаючі люди. П’ять років тому я пройшов знахарську посвяту у київського волхва Івана Тернового, який займається «ладуванням». Маю спеціальний амулет, – розповідає Василь Ляшенко. – Я не лікую людей, вони самі виліковуються. Зрозумійте, хвороба не з’являється просто так, а традиційна медицина, часто, не може пояснити причину тогое чи іншого захворювання. Недуга починається з гріховних вад: злості, ненависті, жадібності. Духовність – це енергетика. Маючи чисті помисли і випромінюючи позитив, можна позбутися багатьох недугів і проблем зі здоров’ям, – упевнений знахар.
За проблемами у хребті Василь Іванович може визначити ставлення до грошей, матеріального і духовного, чому нервує, за що переживає. Турбує шия – людина або недооцінює, або переоцінює себе. З’являється біль у верхньому грудному відділі – переживає серцем, наприклад, втрату близької по крові людини. Якщо турбує нижній грудний відділ, а він відповідає за емоційний стан, значить, накопичилися негативні емоції. Людина носить їх у собі і не може про це сказати, тому болить ще й підшлункова залоза. Біль у попереку свідчить як чоловік ставиться до жінки і навпаки, про їхнє матеріальне благополуччя. Останнім часом люди найчастіше звертаються саме з болем у попереку. Якщо чоловік і жінка сваряться, вони мають розуміти, що в результаті потерпають парні органи: нирки, очі, яєчники.
– У чому полягає ваша власна методика?
– Біоенергетикою не займаюся, я читаю молитви, роблю обряди. Вони давніші від християнських – язичницькі. Я не лікар, тому людей не лікую. Я наводжу «лад» в їхньому організмі, з’ясовую причини людських неприємностей. Допомагаю людині самій розібратися у власних негараздах. Налаштовую на те, щоб вона застосовувала свої резерви. Також роблю масаж. Був випадок, коли людині після інсульту не допомогли й обласні лікарі. Після мого масажу, прочитаних молитов та проведеного обряду працездатність відновилася відсотків на вісімдесят.
«Ладуванням» людей займаюся і в Києві. Діагностику можу зробити й по фотографії, відстань не має значення. Також оздоровлюю хребет: накладаю теплу варену пшеницю й мед. Ця процедура сприяє виведенню остеофітів (солей) з хребта. Крім цього, роблю воскові компреси – зникають протрузії, грижі.
– Які ще хвороби «бояться» вашого «ладування»?
– Шпори п’яти, запалення колінних суглобів, опущення шлунку, опіки. Замовляю кровотечу, навіть внутрішні розриви. Років 20 тому в однієї жінки із Шиловичів був внутрішній розрив у носоглотці, відкрилася кровотеча. Ніякі маніпуляції лікарів не допомогли. Я побув у неї двічі, кровотечу зупинив і сказав лікарям, щоб промили шлунок. За два дні жінка виписалася з лікарні. «Кісточки» на ногах можна теж вилікувати: спочатку попарити ноги, висушити, намазати кісточки скипидарною олією, потім – йодом, тільки в жодному разі не навпаки. Кісточка розм’якатиме й поступово зникне.
– Сьогодні у всіх нас багато стресів, негативних емоцій, гнітить безгрошів’я. Що порадите людям, щоб зміцнити своє здоров’я?
– Природа нам дає багатства, які ми інколи не помічаємо. У городі топчемо мокрець, що лікує варикозне розширення вен. Можна робити компреси – і шишки розходяться. А ще його називають «зорич», бо лікує зір. Траву можна використовувати в салати, листя дуже насичене киснем, коли людина вживає її, то кров збагачується киснем. Настоянка мокрецю допомагає при онкологічних захворюваннях. Сік з квітучої кульбаби лікує кашель, простатит та аденому у чоловіків. Вживати слід по чайній ложці тричі на день. Траву іван-чаю можна пити як чай, але не більше 12 днів, бо викликає розлад шлунку. Сушений верес теж допомагає чоловікам при аденомі й простатиті, відвар (1 чайна ложка вересу на склянку окропу) пити по 100 грамів вранці та вечері. Скоро з’являться маленькі листочки на березі, їх можна збирати до травня і робити корисну настоянку, яка допомагає від різних хвороб, як женьшень. Листям треба заповнити третю частину будь-якої банки і залити двома частинами горілки. Настоювати три тижні у темному місці. Пити по 40 крапель двічі в день. Із соснових однолітків роблю мікстуру від кашлю, діє як протизапальне. Настоянка бруньок ліщини допомагає від простатиту, дуже дієва. Бальзам, який я роблю на 24 лікарських травах, коріннях і ягодах, допомагає при серцево-судинних захворюваннях, чистить печінку, нирки, судини, вигонить застояну жовч, нормалізує артеріальний тиск. Рекомендую вживати його тричі в день, до їди.

На фото Василь Ляшенко оздоровлює хребет одному зі своїх пацієнтів.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Фото автора
Переглядів: 813 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук