"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Жовтень » 22 » Бійцям потрібні буржуйки та овочі
14:43
Бійцям потрібні буржуйки та овочі

13 жовтня волонтери і члени ГО «Спілка учасників бойових дій АТО Ічнянського району» відвезли допомогу нашим захисникам на Донеччину. Гуманітарний вантаж (продукти харчування, форму, взуття, дитячі малюнки, сувеніри, посилки від рідних) передали у Волноваху, Вугледар, Маріуполь, Володарське, Гнутове.
Цього разу вояків на передовій відвідали демобілізовані учасники АТО Сергій Петраускас, Микола Бабич, Сергій Мостовий, Григорій Іванов та волонтерка Тетяна Дорошенко.
Члени громадської організації зверталися за допомогою у понад 20 організацій району. Відгукнулися колективи газового господарства, Укрпошти, податкової інспекції, СТОВ «Інтер», ТОВ ФК «Сінком-Ічня», фермерське господарство «Русь» Валентина Мілька, а також Ічнянська, Більмачівська, Припутнівська та Іваницька громади.
– Дуже допомогли у цій справі й школярі. Виручені з Покровського ярмарку дві тисячі гривень передали учні Дружбинської школи та 1700 – Іваницької, – розповідає голова ГО Сергій Петраускас. – Учні Ічнянської ЗОШ №1 зібрали 1435 гривень і закупили солодощі, чай, каву та принесли теплий одяг, продукти харчування, промислові товари. А гімназисти записали для бійців відео-звернення, передали малюнки та виготовлену власноруч маскувальну сітку. Від припутнівських школярів ми вручили адресні посилки братам Ігорю та Сергію Гуріним, які нині воюють на передовій у Гнутовому. Всі бійці були дуже розчулені, дякували і передали землякам уклін з передової.
За кошти, які надійшли на благодійний рахунок нашої організації, ми закупили для бійців-земляків каремати, теплі речі, ємності для води на суму 7400 гривень та зимову гуму для волонтерського автомобіля на 2600 гривень. Микола Бабич та Сергій Мостовий перегнали відремонтований ВАЗ-2108 у Володарське для подальшого використання в зоні АТО.
За словами Тетяни Дорошенко, наступна поїздка на схід планується у листопаді. Окрім продуктів харчування, теплого одягу та берців, військові просили овочі та печі-буржуйки – нині найнеобхіднішу річ на передовій.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Фото Тетяни Дорошенко
Переглядів: 584 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук