"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Жовтень » 3 » Біда сама не ходить
12:28
Біда сама не ходить

За два останні роки на плечі сім’ї Ольги Яцели з Іржавця звалилося багато горя: загинув в АТО чоловік і батько Володимир Моісеєнко, померла мама та названий батько героя. І ось чергове випробування. 22 вересня, близько сьомої вечора,в її будинку сталася пожежа.
Як розповіла постраждала, торік майстер-переселенець із Заудайки зробив камін, яким сім’я користувалася не часто. У четвер, ще до обіду, Ольга розпалила камін, а надвечір донька у кімнаті побачила дим. Коли господиня заглянула на горище, то там було повно диму.
На гасіння був залучений 13-й професійний пожежний пост з Парафіївки. Пожежники припускають, що причиною загорання є неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей і димарів ( не було протипожежної розділки).
Сільський голова Віра Чуб звернулася за допомогою до меценатів. Першим відгукнувся депутат обласної ради Віктор Кияновський: перерахував дві тисячі гривень.
У родині побували голови РДА Олександр Бондар та райради Григорій Герасименко разом із керівником будівельної організації ПМК-85 Іваном Пітьком, які зголосилися допомогти з ремонтом: знайти матеріали та пічника. Побували у вдови героя і депутати міської ради: В’ячеслав Бабіч, Олена Бутурлим, Ярослав Животяга та Євген Зінич, голова ГО «Спілка учасників бойових дій АТО в Ічнянському районі» Сергій Петраускас та його заступник Олег Куриленко і волонтер Оксана Павленко. Наразі депутати порушують питання перед міською владою щодо придбання за бюджетні кошти в Ічні житла для сім’ї загиблого.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Фото автора
Переглядів: 455 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук