"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Травень » 11 » Бібліотекарі створили родинні дерева
10:01
Бібліотекарі створили родинні дерева

З нагоди Дня матері, який святкуємо другої неділі травня, та Міжнародного дня сім’ї, який відзначаємо щорічно 15 травня з 1993 року, у читальній залі Ічнянської центральної районної бібліотеки ім. С. Васильченка відкрилася фотовиставка.
Працівники бібліотекипроілюстрували майже двомастами сімейними фото родинні зв’язки своїхтрьох-чотирьох поколінь.
– Наші батьки, родичі відходять у небуття, але ми повинні їх пам’ятати. Це наш обов’язок. Тому й вирішили створити таку виставку. Упевнена, що відвідувачам вона сподобається. Завжди цікаво розглядати старі фотографії, якінесуть відбиток тогочасного життя, – говорить одна із організаторів виставки Надія Прочай.
Найдавніше фото зроблене у двадцятих-тридцятих роках минулого століття На ньому – красиві ічнянські дівчата. Одна із них – бабуся Наталії Шадури. А з-поміж десятка знімків родини Ольги Породьковиділяється велика світлина її мами МаріїНебрат. Вона була передовою дояркою одного з місцевих колгоспів. Представлений на виставці її портрет знаходився на дошці пошани кращих трудівників Ічнянщини.
Виставка триватиме упродовж травня. Першими відвідувачами стали працівники будинку культури. Їм сподобалася така ідея, і наступного року вони хочуть приєднатися до працівників бібліотеки.
Світлана Цюпка
Фото автора
Переглядів: 436 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук