"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Липень » 24 » Безкоштовне обстеження сільського населення
13:56
Безкоштовне обстеження сільського населення

У Тростянецькій сільській лікарській амбулаторії 21 липня було надзвичайно людно – група ічнянських лікарів проводила медичний огляд місцевих мешканців. За словами головного лікаря СЛА Олени Маляренко, 58 пацієнтів пройшли безкоштовне обстеження на переносному мобільному апараті УЗД, 44 – зробили кардіограму, 16 – відвідали гінекологічний кабінет.
Тростянчани таким обслуговуванням задоволені, адже не потрібно витрачати час і кошти на поїздку до райцентру, а рання діагностика сприяє швидшому одужанню.
Апаратуру для безкоштовного обстеження хворих за місцем проживання на виконання програми «Медицина для людей» придбав народний депутат України Валерій Давиденко. Переносний мобільний апарат УЗД та електрокардіограф, вважають лікарі, дуже актуальні для надання термінової невідкладної допомоги, ним зручно користуватися при обстеженні хворих на виїзді.
– Крім Тростянця, останнім часом ми обстежили мешканців Городні, Щурівки, Іржавця, Южного, Парафіївки, Бережівки. Щоразу приймаємо по 25-35 чоловік, всього більше 300 пацієнтів, – говорить лікар УЗД Валентина Іванченко. – Виявлено багато патологій щитовидної та молочної залоз, чоловічих статевих органів, лімфовузлів, м’яких тканин. Протягом двох наступних тижнів працюватимемо, відповідно до графіка, у Крупичполі, Мартинівці, Бурімці.
Наталія Черненко
Переглядів: 388 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук