"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Жовтень » 21 » Безкоштовна дискотека – до Дня захисника
13:44
Безкоштовна дискотека – до Дня захисника

З нагоди Дня захисника України 14 жовтня безкоштовну дискотеку для молоді під районним будинком культури організували ічнянці Микола Сакун та Микола Свердлик. Музика, яку вони міксували, лунала з 20 до 23 години.
Уперше подібний захід хлопці організували в останню неділю серпня поблизу ставка Юхновий, що за Ічнею. Дискотеку назвали «Open Air», що в дослівному перекладі означає «захід на відкритому повітрі". Танці всім сподобалися, тож хлопці вирішили порадувати молодь ще раз.
– Вирішили трішки розважити ічнянців і приурочили до державного свята – Дня захисника України, – розповідає Микола Сакун. –Молодь запросили через Інтернет, попередньо вивчивши їхні музичні уподобання. Про свою участь повідомили близько двохсот людей. На жаль, прийшло менше.
– Музику намагалися підібрати всіх спрямувань, для молоді, і старшого покоління, – розповідає Микола Свердлик. – Але більшість композицій клубного напрямку. Я співаю, а Коля Сакун змішує різні композиції в одну, створюючи клубну музику просто за діджейським пультом. Ідею проведення дискотеки виношували давно, хотілося втілити її раніше. Але вирішили провести саме зараз, щоб приурочити її до свята. Сьогодні все безкоштовно для молоді, адже маємо апаратуру і вона повинна грати, а не вдома стояти. Сподіваюся – це не остання наша дискотека і невдовзі ми знову зможемо організуємо свято для нашої молоді.
Андрій Грудницький
Переглядів: 397 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук