"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Листопад » 9 » Без субсидії не перезимуєш
09:53
Без субсидії не перезимуєш
З 1 листопада люди мають платити за спожитий газ більше восьми гривень за кубічний метр. Навіть той, хто не хотів вплутуватися у паперову тяганину, змушений іти за субсидією. Питання, чи брати, уже не стоїть на порядку денному. Тепер актуально – чи дадуть?

Раїса Бортник, 65 років, пенсіонерка, Рожнівка:
– Без субсидії хтозна як і перезимувати. Дуже переживаємо: дадуть її чи ні. Тому й понесла документи, а на місці відповіли, що всі перерахунки зроблять автоматично і нічого подавати не потрібно. Хвилюємося, щоб знову не зменшили соціальні норми. Адже торік суттєво врізали.

Віталій Шовкун, 60 років, пенсіонер, Дорогинка:
– Торік субсидію отримували. впевнений, і цього року дадуть. Повторно заяви не писали, бо склад сім’ї у нас не змінився, як і рівень отримуваних доходів. Ми з дружиною пенсіонери. Хоча знайомим у відділі субсидій сказали документи подавати повторно. Торік нам нарахували хорошу субсидію. Після опалювального періоду у нас навіть залишилося не використано більше 1000 гривень.

Анна Євтушенко, 45 років, пакувальник, Ічня:
– Ми користуємося субсидією на тверде паливо, бо газу немає. Щороку її отримували, тому й цього року документи віднесла. Сподіваюся, отримаю кілька тисяч, щоб купити машину дров.

Сабіна Алієва, 50 років, техпрацівниця, Ічня:
– П’ять років тому ми переїхали в Україну з Азербайджану. Торік отримували субсидію. А цього року можемо залишитися без неї. Пішла оформляти субсидію, сказали потрібна довідка з місця роботи. Мусила влаштуватися на офіційну роботу в Києві прибиральницею. Зарплата мізерна, тому пішла ще на одну. Тепер не буде жодного вихідного і фізично не зможу подати документи. А ще з чоловіком живемо в різних будинках, і наші доходи рахуватимуть як спільні в обох будинках. Тож проблеми будуть і тут.
Переглядів: 642 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук