"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Липень » 15 » Без меценатів садочку не обійтися
14:26
Без меценатів садочку не обійтися
Усосновому лісі поблизу Ічні причаїлася військова частина, яка має своє містечко, де живуть і працюють десятки людей. Багато з них – це молоді сім’ї. Їхні діти навчаються і виховуються у місцевому дошкільному закладі «Антошка». Освітні заклади фінансуються геть погано, тому часто доводиться просити допомоги.
Так, завдяки депутату Верховної Ради Валерію Давиденку ми отримали нову пральну машину, депутатам обласної ради Віктору Кияновському та Валентину Запорощуку, депутату міської ради Андрію Даньку – необхідні матеріали на ремонт приміщення, з допомогою ще одного народного обранця, депутата обласної ради Сергія Охонька одержали новий ігровий майданчик, а місцеві підприємці Микола та Наталія Однольки підмогли зробили ремонт водогону ясельної групи.
Ніколи не відмовляло нам у помочі командування військової частини – Андрій Коваленко та Сергій Котелевець, у них під крилом нам тепло та затишно.
Керівник ТОВ «Інтер» обіцяв нам поновити асфальт на доріжках садочка. Сподіваємося, що Михайло Бондар свого слова дотримає.
1вересня 2017року наш дошкільний навчальний заклад буде відзначати шістдесятирічний ювілей. Ми просимо всіх небайдужих долучитися до благоустрою нашого закладу, щоб наш садочок і надалі був куточком квітучого раю, колискою нашого щасливого майбуття.
Лариса Реус,
завідувач Дружбинського ДНЗ
Переглядів: 501 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук