"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Березень » 22 » Березень – з морозами і заметілями
16:11
Березень – з морозами і заметілями

Рік тому у середині березня ми уже грілися під лагідними променями сонця. 21 березня, у День лісу, школярі з лісниками садили дерева. А цього року зима не поспішає поступатися місцем весні і все ще нагадує про себе міцними морозами та заметілями.
17 березня заметіль знову розгулялася так, що водії, які попри попередження все ж вирушили у дорогу, нарікали: світу білого не було видно.
За інформацією працівників Ічнянської автостанції, цього дня автобуси змогли здійснити лише перші рейси, а потому понад десять маршрутів були відмінені. Зокрема, пасажири не могли доїхати до Монастирища, Іваниці, Мартинівки, Сокиринців, Ніжина, Вишнівки. Автоперевізники також відмінили маршрути Ніжин-Київ, Київ-Талалаївка.
У суботу та неділю п’ять одиниць техніки «Райавтодору» розчищали дороги району з п’ятої ранку до одинадцятої вечора. Як повідомив керівник підприємства Олександр Даниленко, наразі дороги у задовільному стані.
У райвідділі УДСНС розповіли, на лініях електропередач обійшлося без серйозних пошкоджень, хоча чергові аварійні бригади були готові до такої ситуації.
Рятувальники звільнили зі снігового полону застряглі шість фур, один вантажний і три легкові авто на трасах між Гужівкою та Ічнею, поблизу Тростянця, біля Верескунів, між Парафіївкою та Іржавцем, поблизу Івангорода та на підйомі в Ольшані.
Світлана Цюпка
Переглядів: 431 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук